adrgiurgiu.ro adrgiurgiu.ro adrgiurgiu.ro adrgiurgiu.ro

ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE RURALA GIURGIU

GRUP DE ACTIUNE LOCALA

Sediu administrativ: Comuna Slobozia, Sos. Giurgiului, nr. 3-4, Judetul Giurgiu
Registru Special 19/146/21.09.2016
CIF 36517521
Telefon: 0766525952
Email: gal.adr.giurgiu@gmail.com
adrgiurgiu.ro
Acțiuni de animare-informare în toate comunele din teritoriul GAL ADR GIURGIU

22-01-2018

Grupul de Acțiune Locală ,,Asociația pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu, a organizat în perioada 8 -18 ianuarie 2018, o serie de întâlniri  de animare-informare  în sălile de sedințe ale celor 16 primării din teritoriul GAL: Slobozia, Malu, Vedea, Găujani, Putineiu, Gogoșari, Stănești, Schitu, Singureni, Stoenești, Mihai Bravu, Călugăreni, Băneasa, Gostinu, Răsuceni și Izvoarele.  .

Au fost distribuite materiale de informare și de promovare fiind prezentate măsurile cuprinse de GAL ADR Giurgiu în Strategia de Dezvoltare Locală din actuala perioadă de programare. În mod special au fost dezbătute subiecte referitoare la Măsura 2/2A – Sprijin forfetar pentru investiții în solarii de legume pentru dezvoltarea clasei de mijloc și crearea de noi locuri de muncă în teritoriul GAL.

 De asemenea s-au prezentat alte două măsuri: 1/1C – Sprijin pentru formarea profesională în sectorul legumicol care contribuie la dobândirea de abilități orientate către practicarea unui management tehnologic și economic eficient și 3/3A – Sprijin pentru înfiintarea și funcționarea structurilor asociative ale producătorilor primari din sectorul legumicol,  complementare măsurii 2/2A.

Dezbaterile au fost interactive, au fost notate sugestii și s-au găsit soluții la anumite probleme identificate împreună cu participanții.

La întâlniri, alături de echipa tehică a GAL ADR Giurgiu, au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și  mici fermieri interesați de dezvoltarea unor exploatații legumicole. Au fost antrenate în discuții peste 350 de persoane interesate de oportunitățile oferite,  acestea urmând să aplice pentru accesarea fondurilor disponibile sau să transmită  informațiile obținute altor  potențiali beneficiari care nu au fost prezenți.

În cadrul  acțiunilor de animare, presedintele Asociației pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu  - Genu Nan, a discutat cu primarii comunelor partenere despre stadiul proiectelor care urmează să fie depuse în sesiunea anuală 2018 aferentă măsurii 6/6B "Sprijin pentru dezvoltare locală în interes colectiv a comunităților din teritoriul GAL" .

Grupul de Actiune Locală „Asociația pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu” este un parteneriat public-privat autorizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale să implementeze acțiunile specifice Programului LEADER din PNDR prin submăsura 19.2 - Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală și submăsura 19.4 - Sprijin pentru cheltuieli de funcționare și animare.
Link-uri utile

www.afir.info

www.madr.ro

www.fonduri-ue.ro

www.rndr.ro

www.ec.europa.eu

www.anpm.ro

www.cjgiurgiu.roVa multumim pentru ca
folositi formularul de contact


Nume si prenume :
Adresa de email :
Nr telefon :
Oras :
Detalii solicitare :
Cod securitate: 6+2=
Toate campurile sunt obligatorii !